Media-CSR.
Și noi vrem o țară cu deșeuri 0!

18

oct.

Articole si comunicate de presa

Și noi vrem o țară cu deșeuri 0! .


Calitatea mediului înconjurător nu este doar o sintagmă lipsită de sens pentru compania noastră. Prin eforturi constante și de durată încercăm să fim un model pentru comunitățile în care ne desfășurăm activitatea.

În acest sens, al preocupării noastre constante pentru mediul înconjurător, în urmă cu cinci ani Serapis a participat cu voluntari și materiale la o primă acțiune a “Let’s do it, Romania”.

De atunci, compania noastră a participat la toate acțiunile organizației și astăzi ne mândrim cu faptul că, în timp, a devenit un partener de încredere al proiectului.

În cei cinci ani de colaborare, alături de ceilalți participanți, echipele de voluntari ale Serapis au intervenit în diverse locații printre care și Padurea Păulești Prahova, Zona Corlătești – Ploiești Est, și multe altele.

Serapis va susține în continuare acțiunile ”Let’s Do It, Romania!”, dar și alte proiecte cu impact asupra creșterii calității mediului înconjurător.

 

Despre Let’s Do It Romania

”Let’s Do It Romania” este cea mai mare mişcare socială din România, cu peste 1.400.000 de voluntari implicaţi în 7 ani de activitate. Ținta lor este o ţară cu 0 deşeuri.

România a fost cea de-a 4 ţară din comunitatea “Let`s Do It, World!” care a avut curajul să organizeze o astfel de acţiune şi a devenit astăzi un model pentru alte ţări de pe întreagă planetă.

Despre Serapis

Serapis oferă soluții de Facility Management, unificate, adaptate clienților în funcție de cerințele de afaceri, substanțiale în managementul și infrastructura facilităților tehnice și serviciilor adiacente.

Viziunea noastră este de a deveni partenerul strategic pe termen lung al clienților noștri, asigurând eficiență, fiabilitate, cele mai bune practici, inovare continuă și îmbunătățire a furnizării de servicii bazate pe principii de sustenabilitate si durabilitate într-o relație reciproc avantajoasă.

Compania Serapis Integrated Facility Management SA este co-fondator al alianței 21stFM, care oferă un management integrat de facilitati în 8 țări diferite din Europa Centrala si de Est.

Publicat în categoria: Articole si comunicate de presa