Serapis https://www.serapis.ro Complete Facility and Property Management Tue, 11 Jun 2019 07:50:32 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.1 Certificare TRACE https://www.serapis.ro/2019/06/11/certificare-trace/ https://www.serapis.ro/2019/06/11/certificare-trace/#respond Tue, 11 Jun 2019 07:45:49 +0000 http://www.serapis.ro/?p=1075 Prin intermediul companiei TRACE Internațional, Serapis s-a alăturat companiilor multinaționale din întreaga lume în sprijinul practicilor etice de afaceri.  Inca din anul 2016 Serapis a obținut certificarea TRACE, a aderat, a susținut și implementat principiile și valorile privind etica în afaceri, codul de conduită în afaceri, prevenirea și combaterea corupției.

TRACE este o asociație non-profit care oferă soluții practice de combatere a corupției inclusiv pentru companiile multinaționale și intermediarii lor comerciali, cum ar fi agenții de vânzări și reprezentanții, consultanții, distribuitorii, furnizorii, etc.

TRACE Internațional recunoaște angajamentul Serapis față de practicile comerciale transparente și recomandă capacitatea sa de a servi drept partener de afaceri de incredere pentru corporațiile multinaționale.

TRACE oferă mai multe servicii și produse de bază, printre care:

  • rapoarte de due diligence privind intermediarii comerciali;
  • politicile de conformitate a modelelor;
  • un centru de resurse online cu rezumate ale legislației locale străine, inclusiv orientări privind cadouri și ospitalitate;
  • formarea profesională anti-mită în persoană și online;
  • cercetare privind cele mai bune practici corporative.

Colaborarea Serapis cu TRACE Internațional s-a continuat și după obținerea certificarii.

Diverși salariați și reprezentanți ai Serapis au participat la programul de instruire, de dezvoltare de abilităti și de sustinere a principiilor și valorilor privind etica in afaceri și combaterea și prevenirea coruptiei.

Serapis va continua a susține si dezvolta astfel de abilitați, principii și valori atăt prin angajații săi cat și prin colaboratori .

]]>
https://www.serapis.ro/2019/06/11/certificare-trace/feed/ 0
Compania Serapis Integrated Facility Management SA a obținut locul 1 https://www.serapis.ro/2019/04/15/compania-serapis-integrated-facility-management-sa-a-obtinut-locul-1/ https://www.serapis.ro/2019/04/15/compania-serapis-integrated-facility-management-sa-a-obtinut-locul-1/#respond Mon, 15 Apr 2019 07:26:55 +0000 http://www.serapis.ro/?p=1063 Compania Serapis Integrated Facility Management SA a obținut locul 1 la categoria întreprinderi mijlocii în Topul Național al Firmelor Private din România. Acesta a fost realizat pe baza unor criterii precum performanţă globală, productivitate, cifră de afaceri şi profit brut. 

Serapis IFM SA este o companie cu capital integral românesc, care din anul 1999 activează în domeniul serviciilor profesionale de mentenanță clădiri, curățenie, dezinfecție, deratizare, dezinsecție, întreținerea spațiului verde, curățarea echipamentelor industriale de lucru și managementul deșeurilor.

Pentru companie, poziționarea locul I la categoria întreprinderi mijlocii în Topul Național al Firmelor Private din România realizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii este o confirmare a succesului viziunii după care și-a ghidat activitatea în cei 20 de ani de existență. Seriozitatea, respectarea eticii profesionale și respectul față clienți sunt principiile de la care Serapis IFM nu a făcut niciodată rabat. Creșterea cifrei de afaceri cu peste 17% si menținerea performanței organizaționale a fost confirmată așadar de premiile primite de la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, inclusiv filiala Brașov a acesteia, pentru servicii de întreținere și de administrare de proprietăți ( Integrated Facility Management).

”Poziționarea companiei noastre pe primul loc în acest top național , exact la începutul anului în care împlinim 20 de ani de existență ne onorează și confirmă faptul că Serapis IFM SA este un partener de încredere pentru clienții săi. Pentru viitor vom continua să ne desfășurăm activitatea respectând aceleași standarde de etica, de calitate și de profesionalism pe care le-am implementat în fiecare domeniu al activității noastre, acordând o atenție specială si mediului inconjurator și comunităților, în care ne desfășurăm activitatea. Astfel echipa Serapis, alcatuita din aproape 300 de angajati la care se adauga si colaboratorii sai,  au administrat proprietati ale beneficiarilor nostri, la cel mai inalt grad de profesionalism, promptitudine, eficienta si eficacitate, rezultatele confirmand aceste aspecte. Rezultatele desigur ca ne onoreaza, dar ne si obliga in egala masura a continua ceea ce am inceput, ceea ce tocmai asumam ca si obiectiv , promisiune fata de toti partenerii si colaboratorii pe care ii avem ”, declară Cristina Mihai, director general Serapis IFM SA.

Desigur ca aportul salariaților nostri a fost esențial pentru performanțele profesionale si de afaceri obtinute de companie, iar managementul a fost orientat pentru a oferi continuu servicii de calitate, bazate pe respectul manifestat față de cerințele clienților și gestionarea corectă a bugetelor și criteriilor globale.

În acest context, trebuie menționat faptul că Serapis IFM este o societate cu un capital 100 % românesc, care a reușit să atingă aceste performanțe prin seriozitate, educație asumata continuu, experiență si multa munca, pe o piață complexa, care s-a dezvoltat o data cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana si în care concurența este, uneori, inegală (referindu-ne la globalizare versus capitalul romanesc).

Compania Serapis IFM este și co-fondator al Alianței 21 FM, care oferă un management integrat de facilități în 8 țări diferite din Europa Centrala si de Est. Această alianță a fost constituită tocmai pentru a participa și câștiga licitațiile globale, asa cum de altfel s-a și întâmplat, confirmând succesul și pe piața externă.

]]>
https://www.serapis.ro/2019/04/15/compania-serapis-integrated-facility-management-sa-a-obtinut-locul-1/feed/ 0
Suntem mândri să sprijinim un proiect educațional de mare succes https://www.serapis.ro/2018/07/04/suntem-mandri-sa-sprijinim-un-proiect-educational-de-mare-succes/ https://www.serapis.ro/2018/07/04/suntem-mandri-sa-sprijinim-un-proiect-educational-de-mare-succes/#respond Wed, 04 Jul 2018 06:18:35 +0000 http://www.serapis.ro/?p=1057 Serapis și echipa sa intelege să se implice și să întoarcă în comunitate, dar și generațiilor viitoare, din succesul său. Parte din profitul obținut este reinvestit în fiecare an în special în proiecte de succes în domeniul educației sau artelor.

Constanța Rușinaru este creierul și sufletul din spatele proiectului educațional de succes Belle Languages din Ploiești. Este o onoare și un privilegiu pentru noi să sprijinim astfel de proiecte. Cu atât mai mare este satisfacția atunci când partenerii apreciază sprijinul oferit.

”Colaborăm cu firma Serapis de aproape 6 ani educaționali. Anul trecut am beneficiat de un important fond de carte de limba germană, în jur de 100 volume. De ele au beneficiat la rândul lor, copiii înscriși la cursurile de limba germană. Este vorba de aproximativ 100 de copii. Toate aceste materiale ajută și încurajează dezvoltarea abilităților de comunicare și înțelegere în limba germană.
Anul acesta am primit de la Serapis ultimele apariții de suporturi de curs – editura National Geographic. Este vorba despre Reading Explorer. 21st Century Communication, 21st Century Reading, materiale care ajută la dezvoltarea abilităților gândirii critice. De asemenea, tot Serapis ne-a sprijinit pentru achiziția Close-up – suport de curs (nivel B1-C2 in vederea susținerii examenelor Cambridge KET- CAE) – suport de curs gimnaziu; Life – suport de curs adulți (nivel A1-C1).
De asemenea, a fost suplimentat fondul de carte al editurii Cambridge University Press și am primit cărți ce conțin ultimele modificări în vederea pregătirii examenelor Cambridge YLE – Fun for Starters/Movers și Flyers, precum și StoryFun.

Toate materiale conțin suport multimedia ceea ce face ca desfașurarea cursurilor noastr să fie interactive la nivel educațional și să respecte standardele și exigențele europene educaționale

Dat fiind că am fost onorați să fim premiați de către Cambridge English drept ”Cel mai bun centru din țară ce folosește materiale autentice Cambridge University Press”, am dorit să continuăm și să menținem acest nivel, îmbunătățind fondul de resurse educaționale ori de câte ori avem ocazia.
Ținta noastră este aceea de a oferi cele mai bune servicii copiilor care vin la noi să își pregătească susținerea unui examen Cambridge. Sprijinul primit din partea Serapis este mai mult decât bine venit și este important în atingerea acestui deziderat”.

Constanța Rușinaru, Manager Belle Languages Ploiești

]]>
https://www.serapis.ro/2018/07/04/suntem-mandri-sa-sprijinim-un-proiect-educational-de-mare-succes/feed/ 0
Presa locală relatează despre implicarea noastră https://www.serapis.ro/2018/07/04/presa-locala-relateaza-despre-implicarea-noastra/ https://www.serapis.ro/2018/07/04/presa-locala-relateaza-despre-implicarea-noastra/#respond Wed, 04 Jul 2018 06:17:09 +0000 http://www.serapis.ro/?p=1052 Ziarul Prahova a publicat recent un articol în care este reflectat la sprijinul acordat de noi centrului Belle Languages. Le mulțumim.

 Articolul poate fi citit aici: https://ziarulprahova.ro/2018/05/centrul-de-limbi-straine-belle-languages-din-ploiesti-6-ani-sub-semnul-excelentei/

]]>
https://www.serapis.ro/2018/07/04/presa-locala-relateaza-despre-implicarea-noastra/feed/ 0
Felicitări Belle Languages Ploiești! https://www.serapis.ro/2018/07/04/felicitari-belle-languages-ploiesti/ https://www.serapis.ro/2018/07/04/felicitari-belle-languages-ploiesti/#respond Wed, 04 Jul 2018 06:15:18 +0000 http://www.serapis.ro/?p=1046 Parteneriatul cu Centrul de Limbi Străine Belle Languages din Ploiești este unul care ne oferă satisfacții și sentimentul contribuției la un proiect de succes.

Recent, British Council a acordat acestei instituții titlul de „Centru autorizat de pregătire pentru examenele Cambridge”, atestând astfel valoarea cursurilor care se țin aici.

Îi felicităm pentru performanțele de top atinse și ne bucurăm să putem cotribui la povestea lor de succes.

]]>
https://www.serapis.ro/2018/07/04/felicitari-belle-languages-ploiesti/feed/ 0
Credem într-o lume mai curată https://www.serapis.ro/2018/07/04/credem-intr-o-lume-mai-curata/ https://www.serapis.ro/2018/07/04/credem-intr-o-lume-mai-curata/#respond Wed, 04 Jul 2018 06:13:03 +0000 http://www.serapis.ro/?p=1040 Pornind de la valorile companiei, obiectivul nostru este acela de a îmbunătăți dimensiunea socială, dar și mediul înconjurător în care operăm.

Substanțele, materialele și echipamentele utilizate de firma noastră sunt profesionale, sunt de uz preponderent industrial si au ca proveniență Comunitatea Europeană sau sunt brand-uri recunoscute pe plan mondial pentru calitatea produselor, garantand astfel si pe ce a serviciilor prin mentinerea curata a spatiilor astfel tratate.

Aceste materiale beneficiază de certificate de calitate si de conformitate, dar și de fișe tehnice, fise de sănătate și securitate în muncă si de protectie a mediului inconjurator.

In activitatea desfasurata avem incheiate parteneriate cu furnizori de echipamente si materiale profesionale , cu o larga recunoastere comerciala si cu o certa garantie a calitatii .

Enumeram astfel pe unii dintre acesti furnizori : Johnson Diversey , Tennant Romania , Hako Romania , Stihl Romania , Karcher Romania , Wap/Alto Romania ,Tork Romania , CWS Romania , Procter&Gambler Romania , Praktiker Romania , Bricostore Romania , dar si diversi dealeri ai unor mari producatori de materiale si echipamente profesionale.

Acesti furnizori ne ofera intregul suport in asigurarea dotarii contractelor cu materialele si echipamentele furnizate de ei.

Avem programe de training foarte bine puse la punct cu fiecare dintre ei , incat beneficiem de instruiri permanente pentru utilizarea corecta a materialelor si echipamentelor achizitionate, fiind astfel respectate si actele normative care reglementeaza activitatea de igiena.

Materialele utilizate sunt avizate și certificate în conformitate cu cerințele standardului internațional pentru managementul și asigurarea calității (ISO 9001:2015), pentru managementul mediului (ISO 14001:2015) și pentru managementul Sănătății și Securității Ocupaționale (ISO 18001:2007).

Serapis folosește si produse profesionale Sealedair, brand american, apărut încă din anul 1960, prezent astăzi în peste 117 țări, care de asemenea garanteaza curatarea corecta a suprafetelor tratate si conservarea bunurilor, astfel incat sa se obtina maxim de calitate, dar si sa fie pastrate intr-o stare cat mai buna ,fara a fi uzate, mai mult decat este firesc .

De asemenea se folosesc si produse profesionale de curățenie și igienă  fabricate de către FabiClean, producator roman. Calitatea si eficienta materialelor produse sunt deosebite , respectand toate standardele cerute sau impuse de acest domeniu de activitate.

Si nu in ultimul rand utilizam echipamente sau materiale specifice serviciilor de igiena achizitionandu-le de la distribuitorii autorizati ai brandurilor Kimberly-Clark, CWS, Tork-Sca, Bokk-Ungaria, IPC Euromop-Italia, Elsea-Italia, fapt care ne oferă garanția unui preț corect pentru serviciile noastre.

”Clienții ne solicită și ne plătesc serviciile,doar dacă le satisfacem permanent solicitarile și chiar le depașim periodic așteptările, iar noi cei din echipa Serapis, dorim să ne întoarcem acasă de la serviciu cu conștiința împăcată, pentru că am protejat prin activitatea noastră viața, sănătatea și integritatea fizică a altora, pentru că am protejat mediul inconjurator ori nu am contribuit cu ceva la consumul excesiv al resurselor naturale”.

Director general,
Cristina Mihai

]]>
https://www.serapis.ro/2018/07/04/credem-intr-o-lume-mai-curata/feed/ 0
Sprijinim proiecte de suflet. Împreună cu „Alături de voi” https://www.serapis.ro/2018/02/22/sprijinim-proiecte-de-suflet-impreuna-cu-alaturi-de-voi/ Thu, 22 Feb 2018 11:02:34 +0000 http://www.serapis.ro/?p=1034 Responsabilitatea socială reprezintă pentru Serapis IFM un domeniu în care investim frecvent iar roadele nu întârzie niciodată să apară. Când știi că până și echipamentele și consumabilele pentru companie generează un plus de valoare pentru viața semenilor noștri defavorizați, satisfacția devine și mai mare.

Serapis IFM și Fundația ”Alături de voi” colaborează cu succes de câțiva ani și, prin achizițiile de echipamente de lucru și alte bunuri comercializate prin intermediul întreprinderilor sociale, am reușit, împreună, să schimbăm în bine viața a peste 150.000 de persoane din comunitățile sărace ale României.

Este vorba de tineri defavorizați, care odată intrați în Clubul Tinerilor din familia ADV (Alături de voi), își dezvoltă abilitățile profesionale, intelectuale și emoționale prin atelierele UtilDeco. Ulterior, alături de un pachet integrat de servicii sociale, prin intermediul agenției JobDirect, își găsesc un loc de muncă în întreprinderile sociale și nu numai și, în felul acesta, sunt integrați în comunitate, demonstrând că nu există diferențe între oameni ci doar diferențe de percepție.

Suntem mândri că echipamentele și consumabilele de lucru pe care le folosim sunt confecționate la cele mai înalte standarde de către tineri cu dizabilități, proveniți din centre de plasament sau afectați de alte probleme sociale. Prin asta dovedim că responsabilitatea socială creează unitate iar unitatea generează schimbări în bine.

 

Despre Fundația Alături de Voi

Fundația „Alături de Voi” România (ADV) este o organizație neguvernamentală de tip întreprindere socială de inserție, înființată în februarie 2002 de către Holt International Children’s Service USA, a cărei misiune este incluziunea persoanelor seropozitive HIV și din alte grupuri vulnerabile.

ADV România este prima organizație din țară care a înființat în anul 2008, Întreprinderea Socială de Inserție UtilDeco, în care în timp, a creat peste 100 de locuri de muncă, din care minim 40% pentru persoane cu dizabilităţi.

ADV România a derulat timp de 15 ani, peste 75 de proiecte/programe, cu finanțarea unor organisme internaționale, autorități locale și din fonduri proprii. Programele fundației derulate la nivel local, regional și național, cât și la nivel transfrontalier/transnațional, sunt în domeniul serviciilor sociale și al economiei sociale, fiind dezvoltate în timp, servicii inovative orientate spre incluziunea și ocuparea grupurilor vulnerabile, în special tineri.

]]>
Teatru fără Tavan, un  proiect de succes susținut de Serapis https://www.serapis.ro/2017/10/18/teatrul-fara-tavan-un-proiect-de-succes-sustinut-de-serapis-ifm/ Wed, 18 Oct 2017 11:30:17 +0000 http://www.serapis.ro/?p=982 În curtea Teatrului de Artă București câțiva oameni de bine și-au unit forțele, au construit o scenă și o sală de teatru în aer liber. Așa a apărut Teatrul fără Tavan!

Ca orice proiect inovator, Teatrul fără Tavan a avut nevoie de sprijin pentru a porni la drum. Serapis i-a fost alături la început, iar acum proiectul este o istorie de succes.

Despre “Teatru fără tavan”

Pentru că apetitul pentru evenimente în spații închise scade, Teatrul de Artă București a luat inițiativa de a dezvolta o stagiune de vară în aer liber. Astfel, la sediul TAB, care dispune de o curte interioară generoasă, ferită de zgomotul urban, s-a amenajat „Teatru fără tavan”, un spațiu de evenimente, spectacole de teatru și concerte, cu o capacitate de 85 de locuri, o scenă de 4x3m și scenotehnica necesară.

Stagiunea Teatru fără tavan a Teatrului de Artă București încântă publicul cu spectacole de teatru pentru adulți, spectacole pentru copii, derulate în cadrul proiectului Teatrul de Artă Junior, concerte și evenimente în aer liber.

]]>
Belle Languages, un proiect de succes susținut (și) de Serapis https://www.serapis.ro/2017/10/18/belle-languages-un-proiect-de-succes-sustinut-si-de-serapis-ifm/ https://www.serapis.ro/2017/10/18/belle-languages-un-proiect-de-succes-sustinut-si-de-serapis-ifm/#respond Wed, 18 Oct 2017 11:27:37 +0000 http://www.serapis.ro/?p=977 Un mediu prietenos și o comunitate puternică își au premisele în educație. Nu poți aprecia lucrurile frumoase din jurul tău dacă nu înțelegi eforturile care se fac zi de zi pentru ca acestea să existe.

Una dintre preocupările constante ale Serapis în comunitățile unde activăm este aceea de a sprijini proiectele educaționale eficiente. La Ploiești am descoperit o inițiativă unică: Centrul de Limbi Străine Belle Languages, a unor oameni inimoși și întreprinzători.

Ei ne-au arătat că orice limbă străină, indiferent cât pare de dificilă, devine mai frumoasă atunci când este predată cu drag și dăruire. La Centrul de Limbi Străine Belle Languages cursurile sunt interactive și rezultatele sunt pe măsură.

Serapis a sprijinit societatea Belle Languages cu materiale educative în limba germană pentru a spori posibilitatea copiilor de a învăța cât mai rapid această limbă.

Despre Belle Languages

Centrul de Limbi Străine BELLE LANGUAGES din Ploiești a fost înființat în 2012 și a luat naștere din dorința de a oferi tuturor, indiferent de vârstă, șansa de a învăța eficient o limbă străină într-un mediu caracterizat prin profesionalism și prietenie.

Cursurile BELLE LANGUAGES garantează faptul ca o limbă străină poate fi învațată cu ușurință și plăcere atunci când există dorință din partea dumneavoastră si dăruire și profesionalism din partea profesorilor.

Doar la Belle Languages predarea se face în funcție de nevoile cursantului si de stilul acestuia de învățare, fiind singurii distribuitori de training-uri lingvistice de specialitate: extracții petroliere, limbaj tehnic, business, din Ploiești.

Atât predarea, cât și testările se fac în conformitate cu Common European Framework for References for Languages.

]]>
https://www.serapis.ro/2017/10/18/belle-languages-un-proiect-de-succes-sustinut-si-de-serapis-ifm/feed/ 0
Și noi vrem o țară cu deșeuri 0! https://www.serapis.ro/2017/10/18/si-noi-vrem-o-tara-cu-deseuri-0/ Wed, 18 Oct 2017 11:03:40 +0000 http://www.serapis.ro/?p=972 Calitatea mediului înconjurător nu este doar o sintagmă lipsită de sens pentru compania noastră. Prin eforturi constante și de durată încercăm să fim un model pentru comunitățile în care ne desfășurăm activitatea.

În acest sens, al preocupării noastre constante pentru mediul înconjurător, în urmă cu cinci ani Serapis a participat cu voluntari și materiale la o primă acțiune a “Let’s do it, Romania”.

De atunci, compania noastră a participat la toate acțiunile organizației și astăzi ne mândrim cu faptul că, în timp, a devenit un partener de încredere al proiectului.

În cei cinci ani de colaborare, alături de ceilalți participanți, echipele de voluntari ale Serapis au intervenit în diverse locații printre care și Padurea Păulești Prahova, Zona Corlătești – Ploiești Est, și multe altele.

Serapis va susține în continuare acțiunile ”Let’s Do It, Romania!”, dar și alte proiecte cu impact asupra creșterii calității mediului înconjurător.

 

Despre Let’s Do It Romania

”Let’s Do It Romania” este cea mai mare mişcare socială din România, cu peste 1.400.000 de voluntari implicaţi în 7 ani de activitate. Ținta lor este o ţară cu 0 deşeuri.

România a fost cea de-a 4 ţară din comunitatea “Let`s Do It, World!” care a avut curajul să organizeze o astfel de acţiune şi a devenit astăzi un model pentru alte ţări de pe întreagă planetă.

Despre Serapis

Serapis oferă soluții de Facility Management, unificate, adaptate clienților în funcție de cerințele de afaceri, substanțiale în managementul și infrastructura facilităților tehnice și serviciilor adiacente.

Viziunea noastră este de a deveni partenerul strategic pe termen lung al clienților noștri, asigurând eficiență, fiabilitate, cele mai bune practici, inovare continuă și îmbunătățire a furnizării de servicii bazate pe principii de sustenabilitate si durabilitate într-o relație reciproc avantajoasă.

Compania Serapis Integrated Facility Management SA este co-fondator al alianței 21stFM, care oferă un management integrat de facilitati în 8 țări diferite din Europa Centrala si de Est.

]]>