Echipamente

Echipamente Serapis

Echipamente profesionale certificate ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 si ISO 18001:2007

Substantele, materialele si echipamentele utilizate in asigurarea serviciilor mai sus prezentate au ca provenienta Comunitatea Europeana, drept pentru care beneficiaza de certificate de conformitate si calitate, dar si de fise tehnice de sanatate si securitate in munca.

 

Toate echipamentele, utilajele, uneltele si ustensilele din dotarea tehnica necesare lucrarilor de curatenie profesionala, civila si industriala sunt proprietatea firmei.

 

Mai mult decat atat, echipamentele, utilajele si materialele consumabile sunt profesionale, purtand marci de prestigiu de pe piata Uniunii Europene, avizate si certificate in conformitate cu cerintele standardului international pentru managementul si asigurarea calitatii (ISO 9001:2015), pentru managementul mediului (ISO 14001:2015) si pentru managementul Sanatatii si Securitatii Ocupationale (ISO 18001:2007).

 

Echipamente
RESPONSABILITATE SOCIALA
Pornind de la valorile companiei, obiectivul nostru este acela de a imbunatati dimensiunea sociala, dar si mediul inconjurator in care operam. In calitate de parte responsabila si activa a societatii, ne straduim sa ne implicam angajatii, clientii si partenerii de afaceri in diferite initiative si programe care raspund cerintelor mediului social din Romania.