Media-CSR.

Inocenti .

Misiunea Fundației Inocenți / Romanian Children᾽s Relief (RCR) este de a sprijini copiii și familiile care se află în dificultate și de a desfășura activități pentru prevenirea abandonului maternal. Oferim, din anul 1990, sprijin și suport specializat copiilor și familiilor din România, iar în tot acest timp, am fost martorii unor schimbări majore în îngrijirea copiilor abandonați sau cu handicap din România. Ne bucurăm să facem parte dintre acele organizații care au ajutat ca aceste schimbări să se întâmple – cu fiecare copil în parte. Viziunea noastră este aceea de a …

Certificare TRACE .

Prin intermediul companiei TRACE Internațional, Serapis s-a alăturat companiilor multinaționale din întreaga lume în sprijinul practicilor etice de afaceri.

Credem într-o lume mai curată .

Pornind de la valorile companiei, obiectivul nostru este acela de a îmbunătăți dimensiunea socială, dar și mediul înconjurător în care operăm. Substanțele, materialele și echipamentele utilizate de firma noastră sunt profesionale, sunt de uz preponderent industrial si au ca proveniență Comunitatea Europeană sau sunt brand-uri recunoscute pe plan mondial pentru calitatea produselor, garantand astfel si pe ce a serviciilor prin mentinerea curata a spatiilor astfel tratate. Aceste materiale beneficiază de certificate de calitate si de conformitate, dar și de fișe tehnice, fise de sănătate și securitate în muncă si de protectie a …

Sprijinim proiecte de suflet. Împreună cu „Alături de voi” .

Responsabilitatea socială reprezintă pentru Serapis IFM un domeniu în care investim frecvent iar roadele nu întârzie niciodată să apară. Când știi că până și echipamentele și consumabilele pentru companie generează un plus de valoare pentru viața semenilor noștri defavorizați, satisfacția devine și mai mare.

Teatru fără Tavan, un  proiect de succes susținut de Serapis .

În curtea Teatrului de Artă București câțiva oameni de bine și-au unit forțele, au construit o scenă și o sală de teatru în aer liber. Așa a apărut Teatrul fără Tavan! Ca orice proiect inovator, Teatrul fără Tavan a avut nevoie de sprijin pentru a porni la drum. Serapis i-a fost alături la început, iar acum proiectul este o istorie de succes.