Media-CSR.
Al unsprezecelea premiu consecutiv pentru Excelență în Afaceri

18

oct.

Articole si comunicate de presa

Al unsprezecelea premiu consecutiv pentru Excelență în Afaceri .


Compania Serapis Integrated Facility Management SA a obținut pentru a unsprezecea oară consecutiv premiul de Excelență în Afaceri în cadrul Galei “Premiile Excelenței în Afaceri”, organizată de Camera de Comerț și Industrie Brașov pe data de 25 mai 2017.

Evenimentul a celebrat performanțele elitei mediului de afaceri braşovean, societăţile care dau măsura dezvoltării economice a judeţului Braşov.

La această ediție organizatorul, Camera de Comerț și Industrie Brașov, a ținut să evidențieze în mod special meritele unora dintre companiile a căror activitate la standarde ridicate s-a menținut constantă pe durata unui deceniu.

Serapis activează în acest domeniu din anul 1999 și oferă servicii profesionale de mentenanță clădiri, curățenie, dezinfecție, deratizare, dezinsecție, întreținerea spațiului verde, curățarea echipamentelor industriale de lucru și managementul deșeurilor. Misiunea noastră este aceea de a furniza la cele mai înalte standarde servicii care să satisfacă cele mai exigente cerințe ale clienților în domenii privind calitatea, mediul, sănătatea și securitatea în muncă.

Compania Serapis Integrated Facility Management SA este co-fondator al alianței 21stFM, care oferă un management integrat de facilitati în 8 țări diferite din Europa Centrala si de Est.

Publicat în categoria: Articole si comunicate de presa