Media-CSR.
Certificare TRACE

11

iun.

Articole si comunicate de presa

Certificare TRACE .


Prin intermediul companiei TRACE Internațional, Serapis s-a alăturat companiilor multinaționale din întreaga lume în sprijinul practicilor etice de afaceri.  Inca din anul 2016 Serapis a obținut certificarea TRACE, a aderat, a susținut și implementat principiile și valorile privind etica în afaceri, codul de conduită în afaceri, prevenirea și combaterea corupției.

TRACE este o asociație non-profit care oferă soluții practice de combatere a corupției inclusiv pentru companiile multinaționale și intermediarii lor comerciali, cum ar fi agenții de vânzări și reprezentanții, consultanții, distribuitorii, furnizorii, etc.

TRACE Internațional recunoaște angajamentul Serapis față de practicile comerciale transparente și recomandă capacitatea sa de a servi drept partener de afaceri de incredere pentru corporațiile multinaționale.

TRACE oferă mai multe servicii și produse de bază, printre care:

  • rapoarte de due diligence privind intermediarii comerciali;
  • politicile de conformitate a modelelor;
  • un centru de resurse online cu rezumate ale legislației locale străine, inclusiv orientări privind cadouri și ospitalitate;
  • formarea profesională anti-mită în persoană și online;
  • cercetare privind cele mai bune practici corporative.

Colaborarea Serapis cu TRACE Internațional s-a continuat și după obținerea certificarii.

Diverși salariați și reprezentanți ai Serapis au participat la programul de instruire, de dezvoltare de abilităti și de sustinere a principiilor și valorilor privind etica in afaceri și combaterea și prevenirea coruptiei.

Serapis va continua a susține si dezvolta astfel de abilitați, principii și valori atăt prin angajații săi cat și prin colaboratori .

Publicat în categoria: Articole si comunicate de presa