Media-CSR.
Compania Serapis Integrated Facility Management SA a obținut locul 1

15

apr.

Articole si comunicate de presa

Compania Serapis Integrated Facility Management SA a obținut locul 1 .


Compania Serapis Integrated Facility Management SA a obținut locul 1 la categoria întreprinderi mijlocii în Topul Național al Firmelor Private din România. Acesta a fost realizat pe baza unor criterii precum performanţă globală, productivitate, cifră de afaceri şi profit brut. 

Serapis IFM SA este o companie cu capital integral românesc, care din anul 1999 activează în domeniul serviciilor profesionale de mentenanță clădiri, curățenie, dezinfecție, deratizare, dezinsecție, întreținerea spațiului verde, curățarea echipamentelor industriale de lucru și managementul deșeurilor.

Pentru companie, poziționarea locul I la categoria întreprinderi mijlocii în Topul Național al Firmelor Private din România realizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii este o confirmare a succesului viziunii după care și-a ghidat activitatea în cei 20 de ani de existență. Seriozitatea, respectarea eticii profesionale și respectul față clienți sunt principiile de la care Serapis IFM nu a făcut niciodată rabat. Creșterea cifrei de afaceri cu peste 17% si menținerea performanței organizaționale a fost confirmată așadar de premiile primite de la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, inclusiv filiala Brașov a acesteia, pentru servicii de întreținere și de administrare de proprietăți ( Integrated Facility Management).

”Poziționarea companiei noastre pe primul loc în acest top național , exact la începutul anului în care împlinim 20 de ani de existență ne onorează și confirmă faptul că Serapis IFM SA este un partener de încredere pentru clienții săi. Pentru viitor vom continua să ne desfășurăm activitatea respectând aceleași standarde de etica, de calitate și de profesionalism pe care le-am implementat în fiecare domeniu al activității noastre, acordând o atenție specială si mediului inconjurator și comunităților, în care ne desfășurăm activitatea. Astfel echipa Serapis, alcatuita din aproape 300 de angajati la care se adauga si colaboratorii sai,  au administrat proprietati ale beneficiarilor nostri, la cel mai inalt grad de profesionalism, promptitudine, eficienta si eficacitate, rezultatele confirmand aceste aspecte. Rezultatele desigur ca ne onoreaza, dar ne si obliga in egala masura a continua ceea ce am inceput, ceea ce tocmai asumam ca si obiectiv , promisiune fata de toti partenerii si colaboratorii pe care ii avem ”, declară Cristina Mihai, director general Serapis IFM SA.

Desigur ca aportul salariaților nostri a fost esențial pentru performanțele profesionale si de afaceri obtinute de companie, iar managementul a fost orientat pentru a oferi continuu servicii de calitate, bazate pe respectul manifestat față de cerințele clienților și gestionarea corectă a bugetelor și criteriilor globale.

În acest context, trebuie menționat faptul că Serapis IFM este o societate cu un capital 100 % românesc, care a reușit să atingă aceste performanțe prin seriozitate, educație asumata continuu, experiență si multa munca, pe o piață complexa, care s-a dezvoltat o data cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana si în care concurența este, uneori, inegală (referindu-ne la globalizare versus capitalul romanesc).

Compania Serapis IFM este și co-fondator al Alianței 21 FM, care oferă un management integrat de facilități în 8 țări diferite din Europa Centrala si de Est. Această alianță a fost constituită tocmai pentru a participa și câștiga licitațiile globale, asa cum de altfel s-a și întâmplat, confirmând succesul și pe piața externă.

Publicat în categoria: Articole si comunicate de presa