Media-CSR.
Suntem mândri să sprijinim un proiect educațional de mare succes

04

iul.

Articole si comunicate de presa

Suntem mândri să sprijinim un proiect educațional de mare succes .


Serapis și echipa sa intelege să se implice și să întoarcă în comunitate, dar și generațiilor viitoare, din succesul său. Parte din profitul obținut este reinvestit în fiecare an în special în proiecte de succes în domeniul educației sau artelor.

Constanța Rușinaru este creierul și sufletul din spatele proiectului educațional de succes Belle Languages din Ploiești. Este o onoare și un privilegiu pentru noi să sprijinim astfel de proiecte. Cu atât mai mare este satisfacția atunci când partenerii apreciază sprijinul oferit.

”Colaborăm cu firma Serapis de aproape 6 ani educaționali. Anul trecut am beneficiat de un important fond de carte de limba germană, în jur de 100 volume. De ele au beneficiat la rândul lor, copiii înscriși la cursurile de limba germană. Este vorba de aproximativ 100 de copii. Toate aceste materiale ajută și încurajează dezvoltarea abilităților de comunicare și înțelegere în limba germană.
Anul acesta am primit de la Serapis ultimele apariții de suporturi de curs – editura National Geographic. Este vorba despre Reading Explorer. 21st Century Communication, 21st Century Reading, materiale care ajută la dezvoltarea abilităților gândirii critice. De asemenea, tot Serapis ne-a sprijinit pentru achiziția Close-up – suport de curs (nivel B1-C2 in vederea susținerii examenelor Cambridge KET- CAE) – suport de curs gimnaziu; Life – suport de curs adulți (nivel A1-C1).
De asemenea, a fost suplimentat fondul de carte al editurii Cambridge University Press și am primit cărți ce conțin ultimele modificări în vederea pregătirii examenelor Cambridge YLE – Fun for Starters/Movers și Flyers, precum și StoryFun.

Toate materiale conțin suport multimedia ceea ce face ca desfașurarea cursurilor noastr să fie interactive la nivel educațional și să respecte standardele și exigențele europene educaționale

Dat fiind că am fost onorați să fim premiați de către Cambridge English drept ”Cel mai bun centru din țară ce folosește materiale autentice Cambridge University Press”, am dorit să continuăm și să menținem acest nivel, îmbunătățind fondul de resurse educaționale ori de câte ori avem ocazia.
Ținta noastră este aceea de a oferi cele mai bune servicii copiilor care vin la noi să își pregătească susținerea unui examen Cambridge. Sprijinul primit din partea Serapis este mai mult decât bine venit și este important în atingerea acestui deziderat”.

Constanța Rușinaru, Manager Belle Languages Ploiești

Publicat în categoria: Articole si comunicate de presa