Media-CSR.
Belle Languages, un proiect de succes susținut (și) de Serapis

18

oct.

Articole si comunicate de presa

Belle Languages, un proiect de succes susținut (și) de Serapis .


Un mediu prietenos și o comunitate puternică își au premisele în educație. Nu poți aprecia lucrurile frumoase din jurul tău dacă nu înțelegi eforturile care se fac zi de zi pentru ca acestea să existe.

Una dintre preocupările constante ale Serapis în comunitățile unde activăm este aceea de a sprijini proiectele educaționale eficiente. La Ploiești am descoperit o inițiativă unică: Centrul de Limbi Străine Belle Languages, a unor oameni inimoși și întreprinzători.

Ei ne-au arătat că orice limbă străină, indiferent cât pare de dificilă, devine mai frumoasă atunci când este predată cu drag și dăruire. La Centrul de Limbi Străine Belle Languages cursurile sunt interactive și rezultatele sunt pe măsură.

Serapis a sprijinit societatea Belle Languages cu materiale educative în limba germană pentru a spori posibilitatea copiilor de a învăța cât mai rapid această limbă.

Despre Belle Languages

Centrul de Limbi Străine BELLE LANGUAGES din Ploiești a fost înființat în 2012 și a luat naștere din dorința de a oferi tuturor, indiferent de vârstă, șansa de a învăța eficient o limbă străină într-un mediu caracterizat prin profesionalism și prietenie.

Cursurile BELLE LANGUAGES garantează faptul ca o limbă străină poate fi învațată cu ușurință și plăcere atunci când există dorință din partea dumneavoastră si dăruire și profesionalism din partea profesorilor.

Doar la Belle Languages predarea se face în funcție de nevoile cursantului si de stilul acestuia de învățare, fiind singurii distribuitori de training-uri lingvistice de specialitate: extracții petroliere, limbaj tehnic, business, din Ploiești.

Atât predarea, cât și testările se fac în conformitate cu Common European Framework for References for Languages.

Publicat în categoria: Articole si comunicate de presa