Media-CSR.
Credem într-o lume mai curată

04

iul.

Articole si comunicate de presa

Credem într-o lume mai curată .


Pornind de la valorile companiei, obiectivul nostru este acela de a îmbunătăți dimensiunea socială, dar și mediul înconjurător în care operăm.

Substanțele, materialele și echipamentele utilizate de firma noastră sunt profesionale, sunt de uz preponderent industrial si au ca proveniență Comunitatea Europeană sau sunt brand-uri recunoscute pe plan mondial pentru calitatea produselor, garantand astfel si pe ce a serviciilor prin mentinerea curata a spatiilor astfel tratate.

Aceste materiale beneficiază de certificate de calitate si de conformitate, dar și de fișe tehnice, fise de sănătate și securitate în muncă si de protectie a mediului inconjurator.

In activitatea desfasurata avem incheiate parteneriate cu furnizori de echipamente si materiale profesionale , cu o larga recunoastere comerciala si cu o certa garantie a calitatii .

Enumeram astfel pe unii dintre acesti furnizori : Johnson Diversey , Tennant Romania , Hako Romania , Stihl Romania , Karcher Romania , Wap/Alto Romania ,Tork Romania , CWS Romania , Procter&Gambler Romania , Praktiker Romania , Bricostore Romania , dar si diversi dealeri ai unor mari producatori de materiale si echipamente profesionale.

Acesti furnizori ne ofera intregul suport in asigurarea dotarii contractelor cu materialele si echipamentele furnizate de ei.

Avem programe de training foarte bine puse la punct cu fiecare dintre ei , incat beneficiem de instruiri permanente pentru utilizarea corecta a materialelor si echipamentelor achizitionate, fiind astfel respectate si actele normative care reglementeaza activitatea de igiena.

Materialele utilizate sunt avizate și certificate în conformitate cu cerințele standardului internațional pentru managementul și asigurarea calității (ISO 9001:2015), pentru managementul mediului (ISO 14001:2015) și pentru managementul Sănătății și Securității Ocupaționale (ISO 18001:2007).

Serapis folosește si produse profesionale Sealedair, brand american, apărut încă din anul 1960, prezent astăzi în peste 117 țări, care de asemenea garanteaza curatarea corecta a suprafetelor tratate si conservarea bunurilor, astfel incat sa se obtina maxim de calitate, dar si sa fie pastrate intr-o stare cat mai buna ,fara a fi uzate, mai mult decat este firesc .

De asemenea se folosesc si produse profesionale de curățenie și igienă  fabricate de către FabiClean, producator roman. Calitatea si eficienta materialelor produse sunt deosebite , respectand toate standardele cerute sau impuse de acest domeniu de activitate.

Si nu in ultimul rand utilizam echipamente sau materiale specifice serviciilor de igiena achizitionandu-le de la distribuitorii autorizati ai brandurilor Kimberly-Clark, CWS, Tork-Sca, Bokk-Ungaria, IPC Euromop-Italia, Elsea-Italia, fapt care ne oferă garanția unui preț corect pentru serviciile noastre.

”Clienții ne solicită și ne plătesc serviciile,doar dacă le satisfacem permanent solicitarile și chiar le depașim periodic așteptările, iar noi cei din echipa Serapis, dorim să ne întoarcem acasă de la serviciu cu conștiința împăcată, pentru că am protejat prin activitatea noastră viața, sănătatea și integritatea fizică a altora, pentru că am protejat mediul inconjurator ori nu am contribuit cu ceva la consumul excesiv al resurselor naturale”.

Director general,
Cristina Mihai

Publicat în categoria: Articole si comunicate de presa